#Blogg100 dag 47 – Diabolical Kids

047. om man som jag uppskattar skitig rock åt Stonerhållet, så har jag ett färskt tips från min roster på Record Union

Diabolical Kids släppte precis ett nytt album, som kom upp på Spotify idag. ”Salt Water Stoner” heter den och man kan lugnt säga att Kidsen har vuxit och utvecklats mycket från det hyfsat ok punkbandet de en gång var.

Diabolic Kids kommer från en av västkustens pärlor, Halmstad, där jag bodde några år under 80-talet utan att egentligen upptäcka några band utom det jag själv repade med. Men det är en riktigt bra musikstad!

Detta är ett band som från dag ett varit flitiga på social medier, med bilder från repan, spelningar, studion och massa annat. De har sedan en tid tillbaka gått över till engelska i allt de skriver på sina sidor, så de tänker, med all rätt, stort.

De verkar också ha kontroll över vad de gör och veta vad de vill, de taggar sina släpp på Bandcamp med DIY. Och det ser ut att bli vinylsläpp av denna, mycket glädjande! De har dock ännu inte verifierat sin artistsida på Spotify och har ingen försäljning av merch online, så jag ska kolla med dom om de behöver hjälp, eller bara tips…

Diabolical Kids

Kör i vind…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Diabolical Kids, DIY Musiker, Musik, Record Union, SelanderArt, Spotify och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.