#Blogg100 dag 9 – Crescendolls

ska börja med att tipsa om en blogg som dök upp i samband med en kommentar jag fick på gårdagens inlägg: LCHF Trollet vilket passar bra då vi har pratat om att återgå till denna diet här hemma. Det kommer säkert fler tips…

Funktionen i högernäven börjar så smått komma tillbaka efter operationen som jag pratade om häromdagen, skönt det. Var ganska orolig samma dag på kvällen när fingrarna ballade ur helt, värkte som satan och var lilablåa. Men idag får den vara med att skriva också, det är därför det rullar på bättre här…

Ett av de grymmaste banden som passerat min roster på Record Union är Crescendolls. Jag kommer inte ihåg hur vi kom i kontakt med varandra, kan ha varit på MySpace. Skit samma, vi e-träffades och tycke uppstod.

Crescendolls

Jag tyckte grymt mycket om det jag hörde, så de skickade en packe med deras debutalbum ”Powertrio Proudly Presents Ten Out of Ten” som jag skulle dela ut till väl valda individer. Jag gav bland annat en till Ebbot Lundberg och även han gillade det.

Crescendolls

Jag såg till att de kom i kontakt med varandra och de bestämde att Crescendolls skulle komma ner till Göteborg och spela in en EP ”The Real Deal” på Svenska Grammofonstudion, där Ebbot skulle producera plattan. Jag var arbetslös och kunde därför hänga i studion medan de jobbade, på det sättet fick jag även träffa dessa tre helt underbara grabbar.

Crescendolls

Det var både roligt, intressant och spännande att följa arbetet. När de var klara med en mix gick vi ut i min bil för att lyssna på hur det lät i dom högtalarna. Tur att det var ett tremannaband. Senare på kvällen åkte vi till Trägårn, där Johan Forsmans Tapefly skulle uppträda. Ebbot bad DJn att sätta på skivan och så ställde vi oss och tittade på hur publiken reagerade.

Crescendolls

Grymt roliga och spännande övningar och definitivt inget man är med om varje dag. Kan lugnt säga att jag gjorde något grymt spännande med min period av arbetslöshet, man kan ju inte bara sitta framför dator och leta jobb liksom…

Från EPn som spelades in har jag valt min favoritlåt ”Superman” till min spellista…

Dessvärre tror jag bandet lagt ner för gott och hittat nya projekt på olika håll, men musiken finns kvar!

Crescendolls

 Ibland har man det så bra att man skäms…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Crescendolls, Ebbot Lundberg, Musik, Record Union, SelanderArt och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.