#Blogg100 dag 7 – Who cut the wire?

Idag har jag äntligen fått min handled uppskuren, den som gjorde det heter Johan och är handkirurg. Karpaltunnelsyndrom var diagnosen. Så nu när högern är ur spel skriver jag detta med vänsternäven, det är därför det går så långsamt.

Då skulle man ju kunna tro att det är just Vänsternäven jag lägger till i min spellista idag, men icke. Dom får ni leta upp själva, sorry…

Ett av banden som har börjat i min roster på Record Union och gått vidare för att signa med ett skivbolag heter Besserbitch. Ett av Sveriges grymmaste och mest lovande rockband, energisk punkrock när den är som bäst! Det blev Bolero Records som fångade in dom till sist.

Besserbitch

På sin debut-EP hade de en låt som passar idag, den låt som även var den första jag hörde med Besserbitch  ”Who Cut The Wire?” Själv är jag svag för den skitiga och än mer energiska produktionen som ofta är på en debutplatta, så jag tyckte det var synd att de tog ner den. Men den här versionen från debutalbumet är svinbra och ett insiderrykte är att EPn kommer ut igen. Om inte annat på någon framtida box…

Kanaljekul, som bagarn sa…/Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Besserbitch, Record Union, SelanderArt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på #Blogg100 dag 7 – Who cut the wire?

  1. Pingback: #Blogg100 dag 9 – Crescendolls | C? Nej, S E Lander…

  2. Pingback: #Blogg100 dag 13 – Captain Redbeard Brewery | C? Nej, S E Lander…

  3. Mattie skriver:

    Vai dar certo. Tem todas as ferramentas para ser um baita treinador. Vamos parar com a amargura e dar um voto de confiança para um time que pode ser consistente com um treinador que é, no mínimo, um cara sério e innieegettl.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.