#Blogg100 dag 20 – Vrålrock für alle

idag fick jag veta att sångarna i KSMB inte bara har märkesskyddat utan även bolagiserat ett begrepp som kopplats till bandet sedan de startade, Vrålrock AB. Man kan ju tycka vad man vill om det, och det gör jag…

”pengar är det enda som betyder nått idag” (Michael Alonzo i Stockholms Negrer, 1985)

KSMB

1980 släppte KSMB albumet Aktion och jag var såld från start, skivan blev en av de viktigaste skivorna jag ägt. Så sjukt inspirerande med total energi och ilska som man som 15åring kände mycket av. Vi spekulerade hur de kunde spela så sjukt snabbt, vi ville ju låta så där också. Men vi kom fram till att det var omöjligt och att de måste ha speedat upp hastigheten i studion, Den ena sångaren hade så ljus röst, så det kändes som en rimlig förklaring. Fina minnen…

ge mig mera pengar…/Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100 och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.