#Blogg100 dag 25 – 1985 var ett bra år

1985 var ett fantastiskt år som började med att vi fick fler och fler spelningar, både i och utanför Göteborg. Vi spelade så mycket så när vi spelade på Sprängkullen kunde man höra från publiken när vi klev på scenen, ”nej, inte här också!”

1985 var det även vår tur att göra debut på Slottskogsfestivalen, och tack vare att vi var ett av få band som inte var goth fick vi ganska ofta extra utrymme i recensionerna.

Anti-Schlagerfestivalen 1985

Slottskogsfestivalen 1985

1985 spelade vi in några låtar på Music-A-Matic, som jag senare lämnade över till Jönson och deras nya skivbolag Nonstop Records. Det blev en singel med skivnummer ”NSM 045-01” alltså första singeln ut. jag sen debut i diverse tidningar som jag blev intervjuad i, bland annat med bild på första sidan av Arbetet Riks. coolaste recensionen var dock i Röd Press, där det stod ungefär ”det har kommit nya singlar med Imperiet och Tant Strul, men vi börjar med den enda intressanta, Tre Muskler – Vibrera Röd” Kungligt!!

Tre Muskler - Vibrera Röd (1985)

1985 släppte Dansdepartementet singeln Wankers! som jag köpte direkt efter att sett dom live på Slottskogsfestivalen senare samma dag som vi spelade. Att jag senare på kvällen partade hårt med några av medlemmarna gjorde ju inte bandet sämre…

1985 avslutades med att vi gjorde vår release-spelning på Fågeln i Frölunda, som även blev vår sista.

varför är det så varmt…/Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Tre Muskler och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.