#Blogg100 dag 26 – lite om The Suicide Twins och lumpen

1986 var ett fantastiskt år som började med att jag åkte till Stockholm och vidare ut till Berga Örlogsskolor för att påbörja mina 11 månaders utbildning till skyddsgruppbefäl. Vilket innebar att jag efter grundutbildningen på 10 veckor, var gruppbefäl på Berga Örlogsskolors brandstation

The Suicide Twins

1986 var även året då Andy McCoy och Nasty Suicide, från Hanoi Rocks, släppte ett helt fantastiskt album med sitt sidoprojekt ”Suicide Twins” Första låten jag hörde med dom, är helt otippat även första låten på LPn. Tillika den låt som får representera mitt 1986, nämligen ”Dance” Jag blir lika lycklig varje gång jag lyssnar på ”Silver Missiles and Nightingales

1986 var även året jag bestämde mig för att bli bilplåtslagare, efter att jag krockade min bil och lagade det själv. Representanter från vuxenvärlden hade nämligen övertygat mig att jag måste ha ett riktigt jobb, musik kan man inte leva på… nähä?

dance the night away…/Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100 och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.