#Blogg100 dag 27 – arga armen

idag gjorde jag min första dag på kontoret efter operationen. Jag hade tänkt köra halvdagar, men det sket sig direkt. Istället blev det 10 intensiva timmar, så nu är armarna arga. Speciellt den något mindre behandlade vänsterarmen, ond och arg.

Så något längre inlägg blir det inte idag, men bild och låt måste det ju bli.

Jag och en av mina basar i Welfare Sounds Studio

ibland överträffar Spotify sig själva, som när de bygger en veckospellista som utgår från det jag annars lyssnar på. Och så poppar den här upp, en låt jag helt missat. Visste inte ens Bob Hund kunde låta så här…

imorgon är en annan dag…/Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100 och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.