#Blogg100 dag 54 – Le Nombre

Jag har haft mina faser med olika musikstilar, länder, teman etc. Efter att jag fick en skiva med The High Dials ”A New Devotion”, fick jag upp ögonen för Kanada och började söka runt på MySpace och diverse musikprortaler och forum.

Jag hittade en grymt skönt band som heter ”Le Nombre” och första låten jag hörde heter ”J’ai Besoin D’un Appareil” den finns tyvärr inte på Spotify, ingen annanstans heller för den delen. Det verkar som den självbetitlade debutplattan har tagits bort helt från nätet. Men jag har den så klart.

Uppföljaren ”Scénario Catastrophe” finns dock och det är från den jag har plockat dagens låt ”Stéthoscope”. En grymt bra låt, lite gott brötig så där. Den finns även med på min Bland-CD ”The Everlasting ShoeGaze

gött e de…/Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, The Everlasting ShoeGaze och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.