#Blogg100 dag 55 – The Horrors

idag är det tio år sedan jag byggde klart bland-CDn ”The Everlasting ShoeGaze” som jag plockat låtar från den senaste veckan. Grymt roligt att ge sig ut på en resa tillbaka i tiden och återupptäcka massa guldkorn och minnas ev. kontakter jag haft med några av artisterna.

The Horrors EPEtt av banden jag hade en dialog med, på MySpace, under en kort tid är The Horrors, de skickade mig sin självbetitlade EP som de släppte 2006. Grymt trevliga grabbar. De signade med Loog och EPn försvann från nätet till förmån för debutalbumet, likt många andra band som signar och får större budget blev plattan ganska överproducerad och välpolerad. De är fortfarande bra, men EPn är fortfarande deras bästa skiva.

Ni får avgöra själva

Jag kommer säkert plocka fler låtar från denna…

The Everlasting ShoeGazeett utmärkt val…/Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, The Everlasting ShoeGaze och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.