#Blogg100 dag 66 – Lambrusco

det är mycket som hänger i luften nu, saker som lånar fokus från vardagen. Men idag är det fredag igen och det är gott, då får man lite distans till vissa saker. det är bara 35 dagar kvar på den här serien inlägg, så jag hinner kanske inte fördjupa mig ytterligare i detta. Men eftersom jag förutom låtlistan ändå vill skriva om mina dagar, så kommer det en sån här kryptisk text om just den här dagen.

Min och frugans favoritdryck just nu är Lambrusco, som ett rött mouserande vin. Grymt gott och fräscht, men till skillnad från annat rödvin bör den kylas.

Betyget är Fyra av fem HasseBasses…

Nu är ju det här vinet från Italien och inte Mexico, men jag kom ändå att tänka på en låt med Fountains of Wayne…

häftig fredag…/Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100 och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.