#Blogg100 dag 47 – Påskskägg

047.det är inte Skäggtorsdag idag, men ändå…

Idag var det äntligen dags igen att göra ett besök på Inglorious Barbers, för att bli fin i afton då världens bästa svåger ska firas. Tycker att alla borde skaffa skägg bara för att få anledning att gå dit. Grymt skön atmosfär och go musik, och sen att få en riktig avhyvling av Alexander är ren bonus.

Denna gången hade jag med en liten present, för att visa min uppskattning. Den står nu i gott sällskap där på hyllan tillsammans med övriga förfriskningar.

Nu sitter jag på KBA station och väntar på min favoritdotter och hennes oerhört långa pojkvän. Hoppas inte mina barnbarn också blir längre än mig, eller det hade kanske varit coolt. Aa eller, det spelar faktiskt ingen roll. Blir hur grymt som helst oavsett!

Bilden för dagen är en serie bilder från förebild till färdigtrimmad gubbe. Funderar på om inte jag ska bli Hipstergubbe, får skaka av mig massa dövikt så jag kan börja shoppa lite grymma kläder igen bara.

aja, bilden för dagen…

Skägg

Kör i vind…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Skägg och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på #Blogg100 dag 47 – Påskskägg

  1. Ann Holmberg skriver:

    Se där ja! Stiligt värre! 🙂
    Ha en härlig kväll nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.