#Blogg100 dag 54 – The Dead Next Door

054.idag ringde jag mäklaren för att kolla hur det går med sammanställningen till deklarationen, då visade det sig att han inte fått mitt mail. Så det var ju jädra tur att jag var otålig och kollade, denna gången stämde jag av direkt när vi mailade igen. Så nu är det på rulle igen…

Nu lyssnar jag på ett av Göteborgs bästa liveakter. Japp jag har sagt det förr, och det stämmer för varje band jag jag säger det om. Denna gången pratar jag om The Dead Next Door ett tremannaband, som har låtar som är inspirerade av diverse mer eller mindre obskyra skräckfilmer. Då Trummisen är ett vandrande uppslagsverk i ämnet och är den som skriver texterna. Tror jag i alla fall, får väl däng nu om jag har fel. Jag har sett dom mängder av gånger live, men dessvärre missat flera spelningar det senaste året av olika anledningar. Ett jädra ös har de och drar en oftast en helt galen publik. Förutom skräckfilmer, så är deras husgudar Ramones och Glenn Danzig och hans olika band. Tre helt underbara grabbar (unga gubbar) som vet hur man partar!

Bilden för dagen är tagen på en av deras spelningar…

The Dead Next Door

kör i vind…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Musik, Record Union, SelanderArt, Spotify, The Dead Next Door och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.