#Blogg100 dag 55 – känd från TV

055. ska fatta mig kort idag, för jag kom inte loss för detta förrän tröttheten hade börjat slå läger i mitt sinne. Så kort så att jag lägger allt krut på bilden för dagen…

För i dag fick fru Karlsson en välförtjänt dos med kändispoäng, japp hon som gästbloggade här för en tid sedan. Hennes bil skymtade nämligen i bakgrunden på dagens avsnitt av Lyxfällan, ett program jag får lätt ångest av att bara att se trailern av. Hon skrev detta på Facebook, och av naturliga skäl så avkrävde jag bildbevis. För som alla vet, så har det inte hänt annars. Ja, alla internetgeeks vet att det är så i alla fall…

Hon tyckte säkert att jag bara var jobbig när jag bad om det, och självklart kunde jag inte låta bli att ”hjälpa” henne…

Fick lära mig i helgen att det är coolt att vara nörd, men bara man inte visste om det. eller nått, känns lika obegripligt när jag skriver det som när jag hörde det. Men det kom från en säker källa…

Så efter lite letande hittade jag scenen där den skulle dyka upp, och på andra försöket så hittade jag rätt bil…

Så här är den, bilen som numera kan titulera sig som ”känd från TV”

Känd från TV

kör i vind…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Världens bästa Karlsson och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

1 svar på #Blogg100 dag 55 – känd från TV

  1. Mina skriver:

    &qePp;ourtlexidades fazem parte da vida, e eu gostaria de continuar a ler vossas considera̵̤es sobre a realidade que se vive Рem Holanda, Portugal, etc. "Preocupe-se com o seu Brasiu. que pelos vistos contra a sua mentalidade tirou milhoes da pobreza em pouco tempo. "Mas, eu adquiro aqui bons dados, fatos para enriquecer argumentos."̩ porque voce deve ter ca uma instrṳ̣o vou-lhe dizer. Burrice atrai burrice

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.