#Blogg100 dag 57 – Ebbot Lundberg på Record Store Day

057. så var det äntligen dags för Ebbot att släppa sitt första album som soloartist, 16 låtar fördelade på två sidor vinyl och kassettband. Jag missade ju hans framträdande på Bengans, Stigbergstorget, igår, men glädjande nog hade Ebbot med sig stråkar och vännerna Martin McFaul och Daniel Gilbert på Pusterviks stora scen.

Enda bakslaget var egentligen att min ena mobil blev full och avbröt inspelning mitt i tredje låten, men min vana trogen hade jag med mig jobbmobilen. Så fyra av de fem låtarna finns dokumenterade, och så fort de laddats upp på YouTube kommer jag lägga in dom här. Alltså vi pratar realtid medan jag skriver, så ni behöver inte vänta och kommer inte ens märka att uppladdningen till YouTube tog ganska lång tid. Det får ni märka på annat håll, sorry. Kanske om jag gjorde denna blogg som podcast, så hade jag blajjat på en massa medan vi väntade. Men så är ju inte fallet här…

nu så…

Bilden för dagen är på de två formaten som den gode Ebbot släppte sin skiva idag…

be careful what you wish for

kör i vind…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Ebbot Lundberg, Record Store Day och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.