#Blogg100 dag 58 – min Soulm8 och jag

058.när vi ändå var inne i Göteborg igår, så passade frugan och jag på att fika ute vid Röda Sten. En av mina absoluta favoritplatser i GBG och det blev det långt innan det öppnades fik och annat trevligt där. på 80-talet när jag jobbade extra på Securitas så var just Röda sten, eller snarare Klippans industriområde som var min sista anhalt för natten. På den tiden låg Graab där, med tunnor staplade bakom stängsel. och huset på Röda Sten 1, var även det inhägnat tillsammans med tunnor med farligt avfall. Riktigt sunkigt överlag på den platsen då, men omgivningen under Göta Älvbron och hela inlopppet med havet där ute var redan då helt magiskt.

Så jag har när jag haft möjlighet kört ner där genom åren och sett hur tunnorna försvunnit, Röda Sten huset stod som ett tomt skelett i fler år. och nu till ett klockrent turistmål…

Där avnjöt alltås jag och min Soulm8 en underbar fika och tittade på folket som rörde sig i omgivningen, en välbehövlig paus i tillvaron…

Bilden för dagen är tagen där, min Soulm8 och jag…

Min Soulm8 och jag

kör i vind…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Sommar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.