#Blogg100 dag 11 – försöker fundera inför WebCoast

011. jag har precis skummat igenom mina inlägg från förra året i en förhoppning att något användbart inför WebCoast. Men även om jag tyckte om att läsa igenom inläggen, så hittade jag egentligen bara ett som känns hyfsat relevant:

#Blogg100 dag 82 – sidor och profiler på FB

Men jag hittade massa bra tips om releaser som vi släppte under den aktuella perioden förra året, så bläddra genom de som ligger under kategorin ”Record Union”. Bl.a. återupptäckte jag underbara Foxtrotter, som jag nu avnjuter. Upptäckte också att jag slarvat en hel del med att ange kategorier och taggar, så inom kort kommer t.ex. Foxtrotter få en egen kategori. Helt sjukt att jag inte tänkte på det förrän i år…

Upptäckte precis, efter att Spotify uppgraderat sig, att de ändrat på hur man delar en artist

så nu kan man börja följa en artist på avstånd, så att säga…;)

Dessvärre har de flyttat bort möjligheten att kopiera koden för en inbäddad spelare, som jag använt hyfsat flitigt här hittills.

Hittade den, men inte i programmet utan på deras sajt. Där låg den innan man kunde plocka koden direkt i Spotify, ändring förnöjer och ändra tillbaka verkar konstigt…

https://developer.spotify.com/technologies/widgets/spotify-play-button/

Nu känns det bra igen…

Hittade även en sida med koder och allt för att bygga en Spotify-kopplad artistsida på nätet: https://developer.spotify.com/technologies/widgets/creating-artists-page/ Den måste jag testa någon gång

hehe hittade hur jag kan gör en knapp så folk kan följa mig på Spotify…

Kom helt av mig där ju. Det är onsdag och två dagar kvar till WebCoast, så jag får skärpa mig lite om det ska bli någon session…

Men det är kanske lika bra jag rundar av för idag och förbereder mig inför morgondagen istället.

Men först ska vi fira lite, jag har nämligen idag varit anställd på Cowi Management i två år! Grymt företag och världens bästa kollegor. Förra året skrev jag några rader om hur jag till sist hamnade på Cowi Management, vilket är en historia väl värd att ta del av.

#Blogg100 dag 59 – Cowi Management och min väg dit

Bilden för dagen är tagen för två år sedan, när jag kom hem efter min första dag på nya jobbet…

Cowi001

gött e de…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, #WebCoast, Foxtrotter, Musik, Record Union, SelanderArt, Spotify och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.