#Blogg100 dag 12 – spretiga funderingar inför WebCoast

012. sitter och lyssnar på en nysläppt singel från den mest framgångsrika artisten på min roster, han heter Jesper Hedenskog och släpper musik under namnet Otis (på tal om svårsorterade artistnamn 😉 han har sina alster fördelade på tre artistprofiler på Spotify. hehe… så vill man hitta musiken, så hittar man nog från hans artistsida på Record Union

Men den nya låten är i mitt tycke den bästa han släppt hittills…

aja, jag sitter i alla fall och har denna låt på repeat. Försöker hitta tråden från tidigare i veckan, WebCoast börjar imorgon men inga sessions förrän på lördag. Men imorgon öppnar gridden och man ska langa upp en lapp med den där titeln och beskrivningen som jag började fundera på i måndags.

Ja just de, JustD ska ju återförenas och det ryktas om nytt album!! Så sjukt roligt!!

Har haft en osedvanligt intensiv dag på jobbet idag, så det är inte konstigt att tankarna går mer isär än vanligt…

Jag är oavsett helt inställd på att ha en session, en workshop, i något lämpligt avgränsat välformulerat ämne. Och det känns som om jag har tillräckligt med material (i mitt huvud) för att kunna bygga nått när kreativiteten från alla andra på WebCoast tar sig in i mina sinnen imorgon.

Har förövrigt lyssnat på Besserbitch hela dagen på jobbet, funkade hur bra som helst till det jag höll på med. Ett av Sveriges bästa punkband! Som faktiskt släppte sin första EP digitalt med mig på Record Union, innan de signade med Bolero Recordings som verkar göra ett riktigt bra jobb för bandet…

Ja just de (igen) min grymma kollega, på Volvo After Market, som också heter Jesper, gjorde en theme song för WebCoast 2012, den funkar varje år även om man skulle vilja byta omslaget och ta bort årtalet. Jädra miss från min sida. Men en grymt skön låt oavsett…

Det får nästan räcka så, men bilden för dagen hinner vi med så klart…

Samlingsbilden från första WebCoast, 2011

Deltagare på WebCoast 2011

sailin’ on…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, #WebCoast, Besserbitch, CederX, Musik, Otis, Record Union, SelanderArt, Sharing is Caring, Spotify och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.