#Blogg100 dag 14 – WebCoast dag 2, Podcasting

012. idag är det Super-pi-dagen. Pi=3,1415, idag=3/14/15 i alla fall enligt amerikanskt datumformat, så idag fick vi paj till efterrätt på lunchen. Gott nördigt sådär, bara på WebCoast…;)

Det kommer, som alltid, ta några dagar att smälta alla intryck, besöka alla sidor det tipsats om, testa alla appar osv osv. men några ord om en session från idag blir det…

Hej5 Studios heter en studio i Göteborg, som för tillfället inhyser tre poddar. Alla väl värda att lyssna in sig på, av lite olika anledningar. Dessvärre ingen musik, än. Det var Cissi Ramsby och Lovisa Fischerström, med sin framgångsrika och milt sagt frispråkiga podcast som helt enkelt heter Ramsby Fischerström, som höll en session ihop med personen bakom Hej5 Studios Viktor Richardson. Förutom att vara talesperson för Hej5, har Viktor en betydligt mer rumsren podcast ihop med Tore Karlsson, som heter Hallå Eller?. Den tredje podden på Hej5 är det min vän Martin Lindeskog som har, EGO Netcast. Cissi och Lovisa berättade lite om hur de lyckats med sin Podcast, vilka programvaror de använder och var de publicerar sin pod, och varför. Mycket intressant och underhållande session, som filmades och kommer göras tillgänglig på WebCoasts hemsida.

Klockan börjar närma sig söndag och jag ska hålla min session kl.09:00, så jag rundar av här med att lägga upp en LP från min barndom som jag lyssnat i bilen på till och från WebCoast idag. En helt fantastisk platta!!!

och bilden för dagen är ett axplock av de illustrationer Camia PIA Pettersson gjort under helgen, hon är så jädra grym!

Camia PIAs illustrationer

Hospitalility on parade…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, #WebCoast, Musik, Podcast, SelanderArt, Sharing is Caring, Spotify och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.