#Blogg100 dag 13 – WebCoast dag 1, modelldebut

012. jaha, så har man gjort debut som modell då…

Första dagen var, trots höga förväntningar, över förväntan. Efter avslutad arbetsdag, ramlade jag in sent på en workshop (som Marcus Asplund höll i) och fick frågan om jag ville bli scannad. Självklart, sa jag, alla vill väl bli scannade. Sagt och gjort, resultatet ser ni här ovan…

och det som alla undrar, japp, det blir en session. Åtminstone har jag satt upp en lapp på gridden som förkunnar detta. Kl.09:00 på söndag i rummet som för helgen heter Oderland, efter en av WebCoasts sponsorer…

Jag fick tummen ur och skrev min lapp precis när gridden skulle öppnas, så jag kunde inte tänka (koppling till ett tidigare inlägg) så jag fick langa upp lurarna och leta fram just den spellistan jag nämner i det länkade inlägget…

Men som sagt, en lapp blev det…

Musik och Sociala Medier

hehe lite kladdigt blev det allt, men det går nog att ana syftet med övningen. Sen råkade jag mynta ett nytt begrepp ”Idébytning” ett begrepp som knappt kommer överleva de 40 minuterna sessionen varar…

Men bilden för dagen är trots detta något helt annat…

Jag har förärats med helt fantastiska vänner, en av dom ringde mig på jobbet idag. ”Jag har en skiva till dig” sa han, så han kom till Skärgårdsgatan 1 och jag kom ut. Skivan i fråga är en LP jag hört talas om sedan 80-talet, men aldrig hört. Union Carbide Productions gjorde en del spelningar under namnet San Francisco Boogie Band och spelade då covers av det bättre slaget. Så mycket hade jag hört, och nu har jag plattan. Ska rippa och lyssna på den så fort jag postat detta, men bilden för dagen är denna…

San Francisco Boogie Band

smått overkligt, jag vet…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, #WebCoast, DIY Management, DIY Musiker, DIY Promotion, San Francisco Boogie Band, SelanderArt, Sharing is Caring, Skägg, Spotify, Union Carbide Productions och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på #Blogg100 dag 13 – WebCoast dag 1, modelldebut

  1. Isolde skriver:

    Verkade kul med den där 3D-scanningen! Men du snurrar inte runt så fint i bilden ovan som du gjorde i mobilen!?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.