#Blogg100 dag 8, tålamod…

008. jag blir stressad när datorn är seg, vilket i sig inte är speciellt konstigt. Men med tanke på att jag varit med sedan 14.4 på uppringt modem. Och har ägnat åtskilliga timmar på att sitta och titta på en stapel som knappt rörde sig när man laddade ner något eller bara skulle byta sida. Idag klickar man på en länk och nästa sida öppnas direkt, men gör den inte det har man redan lämnat för en annan sida.

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg, har jag haft lite bekymmer med min dator det senaste. Så idag ringde jag Inets support, som förövrigt är hur grymma som helst, för att kolla om de fått in många diskar med samma problem. Jag uppmanades att ladda ner och köra ett program som heter ”Crystal Disk Mark” och ifall resultatet blev under 500 så skulle jag åka in till Inet och lämna in den…

Crystal Disk Mark

…så jag åkte in. De behöll den för att göra tester innan jag kan få en ny, men som tur var hade jag den gamla systemdisken kvar och fungerande. Bytte den för att den var för liten bara. Så nu är det bara att vänta på ett SMS från Inet

Man dagen började med ett första besök hos Inglorious Barbers i Kungsbacka, håll ju på att bygga helskägg. Så idag var det dags att ”ta fram mallen” som Alexander sa, så nu är det bara att vänta…

Så bilden för dagen är från mitt besök på Inglorious Barbers…

at Inglorious Barbers

Den glade barberaren har förövrigt en bror som gick i min klass på KY-CAD Konstruktion & Design…

Kör i vind…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Skägg och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på #Blogg100 dag 8, tålamod…

  1. Ann Holmberg skriver:

    Snygging! Och tålamod är svårt…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.