#Blogg100 dag 9, lite om Städning och stress

009, så var den här då, årets första riktiga Tshirt-dag. Och med den, årets första besök på Klovsten. Så nu är berget av tomkartonger i garaget bort, återvinningsbehållarna tömda och alla påsar med tomflaskor, plast och pappersförpackningar borta.

Så nu ser garaget ut som det gjorde i höstas efter att vi körde bort (nästan) allt bra-att-ha-virke. Visst känns det skönt, men det är från detta utgångsläge som vi kan rensa i garaget på riktigt. Bilden för dagen? Nope, det kan ni glömma. Jag tänker inte föreviga en av de mest stressframkallande oken på mina axlar…

Men snart beställer vi hit en container för den stora hus och tomt tömningen, då ska det plåtas minsann!

Blodtrycket just nu är 192/108 puls 105, vilket är helt åt helvete rent ut sagt. Min läkare säger att jag ska motionera och äta bättre, men det säger han som lösning på i princip allt jag varit hos honom om. Det är kanske det som är definitionen av allmänläkare, en universallösning på alla åkommor. Och i frågan på vad man ska äta anser han att chimpanserna har föredömliga kostvanor…

Så istället för en bild på våren, så är bilden för dagen familjens favoritrecept på LCHF-Pizza…

Recept LCHF-Pizza

Kör i vind…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100 och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på #Blogg100 dag 9, lite om Städning och stress

  1. Ann Holmberg skriver:

    Bra kämpat!
    Men jag vill ha en bild på färdig pizza nån gång, tack! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.