#Blogg100 dag 10, pass…

010. undrar hur många av de övriga deltagarna i #Blogg100 som startar upp ett nytt inlägg utan att ha en aning om vad de ska skriva. Ni som hade nöjet att följa mig förra året vet att det allt som oftast bara ramlar ut massa ord, som blir till meningar. Har för mig att ett av mina inlägg helt och hållet handlade om det. Letade igenom för att länka, men det var allt för jobbigt. Jag är inte redo att läsa min ”dagbok” från förra våren. Fan, nu kom jag av mig…

Langar upp bilden för dagen istället, en fint minne från förra året…

Sommarminne

Kör i vind…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Sommar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på #Blogg100 dag 10, pass…

  1. Javamorsan skriver:

    Har sällan koll på vad jag skall skriva. Knappar lite så blir det som det blir 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.