#Blogg100 dag 39 – In i Dimman

039. in i dimman…

Idag ska jag slå ett slag för en helt fantastisk singel, som jag missade när den släpptes förra veckan. Det är med extra stolthet jag sprider denna kunskap, då bandet ligger på min roster på Record Union. ”In i Dimman” heter detta fantastiska band, på tal om svårgooglade bandnamn, och de visar upp en helt sjuk bred med bara dessa två låtar.

De står på scenen just i denna stund, på Bar Brooklyn, Debaser Strand i Stockhom. Och jag önskar jag kunde vara där, dels för att se In i Dimman live. Men även för att det är Record Union som arrangerar spelningen ihop med Sensus.

Äntligen arrangerar Record Union en klubbspelning!!!

Bilden för dagen är det sjukt snygga omslaget som pryder In I Dimman’s singel ”Katatonisk trans”

In i Dimman

Glömde nästan!! jag har ju bokat rum för mig och frugan på Slussens Pensionat den 10 juli, då Ebbot & The Indigo Children spelar där!!!

Spännande tider…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Ebbot & The Indigo Children, In i Dimman, Record Union, SelanderArt, Slussens Pensionat, Spotify och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.