#Blogg100 dag 11 – stolt, förhoppningsfull och glad

011. det kom ett paket, men det var till min dotter. Min grymma dotter som idag fick sitt registreringsbevis för sin nystartade firma. Ja det var inte det som var i paketet alltså, men ändå. Mer om henne och hennes firma blir det säkert här framöver…

Jag ska passa på att suga åt mig så mycket kunskap om #Wordpress jag kan nu till helgen, när det äntligen är dags för #WebCoast igen, WordPress är en av Guldsponsorerna, vilket ger dom lite extra utrymma i lokalerna på Lindholmen Science Park. Om ni inte redan säkrat er biljett och är sugna på att gå, får ni snabba er för det är endast ett fåtal kvar. Jag kan verkligen rekommendera ett besök, detta blir fjärde året för mig.

Men tillbaka till posten. Det var nämligen ett vadderat kuvert i högen som var till mig, Banjo Frog’s debutalbum! En helt fantastisk skiva, som alla borde köpa. Ni kan avnjuta Banjo Frog’s tidigare alster på Spotify: Banjo Frog alla singlarna är släppta och distribuerade av mig (SelanderArt) på Record Union, men albumet är i fysiskt format och det har jag inte på min palett av tjänster, ännu…

Bilden för dagen tog jag på Ebbot Lundberg, när han var på Tjolöholms Slott och lekte med världens största, fungerande, mikrofon. Ett annat fint minne från förra året…

Ebbot Lundberg och världens största mikrofon

Kör i vind…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, #WebCoast, #Wordpress, Banjo Frog, DIY Musiker, Ebbot Lundberg, Record Union, SelanderArt, Spotify och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på #Blogg100 dag 11 – stolt, förhoppningsfull och glad

  1. Ann Holmberg skriver:

    Många projekt på gång! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.