#Blogg100 dag 13 – Captain Redbeard Brewery

Hejsan vän! min kollega fick sitt andra barn idag, stort grattis till honom. Han har även startat upp ett microbryggeri hemma, Captain Redbeard Brewery, vansinnigt goda öl gör han. Tror han är uppe i typ 5-6 olika sorter nånting, och jag har fått den stora äran att namnge och göra etiketten till en American Pale Ale som han precis bryggt. Bryggaren / kollegan / den nyblivne tvåbarnspappan / excel-ninjan  heter Fredrik Ågerup och är grym på allt han företar sig…

The Lawmans Vienna Lager by Captain Redbeard Brewery

Med detta sagt ska vi snabbt gå över till dagens låt. Vänsterarmen har slitit för hårt det senaste, för att jag inte kan använda högern så bra just nu. pga av operationen jag berättade om förra veckan

Captains Pale Ale [American Pale Ale] by Captain Redbeard Brewery

Det senaste av Thomas Karlssons musikaliska bravader är bandet Professional Againsters. Som i princip är emot allting, om man ska tro deras låt Against everything. eller så har dom helt enkelt kommit på ett dundermedel som botar allt, vad vet jag…

Amarillo Tsunami [American Pale Ale] by Captain Redbeard Brewery

låten jag valt är ”lack o’ beer” och handlar om hur provocerande det är med folk som inte har tillräckligt med öl hemma. Vilket aldrig kommer hända Bryggare Ågerup, en kille det där…

nu blire käk…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Captain Redbeard Brewery, Microbyggeri, Musik, Professional Againsters, Record Union, SelanderArt, Skägg, Spotify och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.